Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


V, mint Viktória

 V, mint Viktória (eredeti angol címe: Victorious) egy amerikai szituációs vígjátéksorozat, amelyet Dan Schneider készített és amelyet a Nickelodeon csatorna vetít. A sorozat a fiatal, feltörekvő énekes Tori Vega életét követi, akit Victoria Justice alakít. Tori Vega a Hollywood Arts előadó-művészeti középiskolába kerül, és ezután napi rendszerességgel szokatlan, ám vicces helyzetekkel és problémákkal szembesül. A sorozat pilot epizódja Amerikában 2010. március 27-én volt, míg Magyarországon 2010. december 4-én a Nickelodeoncsatornán.

Tori Vega remek hangjának köszönhetően,lehetőséget kapott,hogy egy művészi iskolában tanulhat.Ezt a felkérést elfogadta. A Hollywood Arts gimiben barátokat szerez magának. A sorozat a lehetőségekről szól,amiket kap, és arról,hogy hogyan oldja meg a problémákat.

Victoria Tori Vega (Victoria Justice) a főszereplője a sorozatnak. Fellép a Hollywood Arts iskola zenei estélyén nővére helyett és sikeres fellépésének köszönhetően helyet nyer a középiskolába ahol új barátokat illetve ellenségeket szerez. Másrészt az iskola lehetőséget ad számára, hogy gyakorolhassa az éneklést és a színészetet is. Nővére, Trina volt a család sztárja a Vega famíliában. Amikor Tori felfedezi a benne rejlő tehetséget, élete olyan irányba sodorja őt amelyről soha nem is álmodott volna. Tori mindig is a Sherwoodi Középiskolában szeretett volna továbbtanulni.

Andre Harris (Leon Thomas III) egy tehetségekkel megáldott fiú, aki minden hangszeren tud játszani, de általában csak a billentyűkön szokott. Hirtelen Tori legjobb barátjává válik amikor találkoznak a suli fő estjén. 16 éves. Szeret a barátainak játszani. Andre az a srác akihez Tori és minden barátja bármikor fordulhat hozzá tanácsért. Nagyon segítőkész és hisz Toriban. Minden számot, amit a sorozatban Tori elénekel Andre ír, és miközben Tori előadja a zeneszámokat, láthatjuk Andret a billentyűkön játszani.

tumblr_mcyvlfekcd1qci7q4o1_1352038965_cover.jpg

victorious-3-0-even-more-music-from-the-hit-tv-show-source.jpg

kinopoisk.ru-victorious-1761537.jpg

victorious-victorious-30210203-1280-1024.jpg

0000.jpg

000.jpg